Όλοι μας έχουμε μία κρυφή δύναμη ακόμα κι αν δεν το αναγνωρίζουμε

Υπάρχει μέσα μας και σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας εκδηλώνεται δίνοντάς μας σημαντικά μηνύματα ή απαντήσεις, που επιβεβαιώνονται.

 

1. Αισθάνεσαι ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου και τις περισσότερες φορες ξέρεις όχι μόνο ποιος είναι, αλλά και τι θέλει από εσένα...

Δε χρειάζεται και ιδιάιτερη ανάλυση εάν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα πράγματα είναι προφανή και πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό που έχεις λέγεται χάρισμα. Οιπερισσότεροι γνωρίζουμε στο περίπου πότε θα μας καλέσει κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Ωστόσο λίγοι μπορούμε να γνωρίζουμε ποτέ θα μας καλέσει ενα πρόσωπο που έχουμε να ακούσουμε καιρό...πόσο μάλλον να γνωρίζουμε και τί έχει να μας πει. Αν πιστεύεις ότι αυτά που θα ακούσεις είναι συγκεκριμένα τότε έχεις φοβερή ενέργεια!

2. Γνωρίζεις πότε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο διατρέχει κίνδυνο ή δεν αισθάνεται καλά, ή είναι άρρωστος και δε σε έχει ενημερώσει.

Συνήθως οι γονείς και συγκεκριμένα η μητέρα έχει ένστικτο και νιώθει τι μπορεί να συμβαίνει στο παιδί της. Όταν όμως αισθάνεσαι ότι καποιος φίλος σου διατρέχει κίνδυνο και σου δημιουργείται το αίσθημα του φόβου ή και της προστασίας δύσκολα μπορείς να γίνεις πειστικός/ πειστική αντίστοιχα. Κι όταν γίνεται το κακό λες: Είδες που στα έλεγα και δεν άκουγες; Ή έλεγες ότι κουβαλάω τρέλα και είναι παιχνίδια του μυαλού μου; Μπορεί να το δεις ακόμα και σε όνειρο ή σε όραμα! Αν σου έχει συμβείκάτι αντίστοιχο,μην έχεις αμφιβολίες για τις δυνάμεις σου. 

3. Αισθάνεσαι ένα μέρος οικείο, αν και το επισκέπτεσαι για πρώτη φορά.

Πας κάπου για πρώτη φορά στη ζωή σου και νιώθεις απίστευτη οικειότητα. Περπατάς στους δρόμους και νιώθεις ότι έχεις βρεθεί ξανά εκεί.Δε θυμάσαι βέβαια που, πως γιατί, αλλά όλα είναι γνώριμα. Και προσπαθώντας να καταλάβεις πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ένας κόμποσς σε πιάνει στο στομάχι. Απορείς και αναρωτιέσαι: γιατί μου συμβαίνει αυτό; Πιο ανατριχιαστικό είναι όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά κι αισθάνεσαι ότι τον ξέρεις μια ολόκληρη ζωή. Το πιο περίεργο είναι όταν νιώθεις πως έχεις ξανακάνει την ίδια κουβέντα ή ξέρεις τί θα σου απαντήσει. Πρόκειται για το λεγόμενο ντε ζα βου (De Ja Vu) και οι άνθρωποι που τα βιώνουν συχνά και με έντονο τρόπο θεωρούνται χαρισματικά και έχουν πράγματι «μαντικές» ικανότητες!

 

4. Τα όνειρά σου είναι προφητικά.

Πόσες φορές τυχαίνει να δεις κάτι στον ύπνο σου και μετά από κάποιο διάστημα να βλέπεις το τότε όνειρο να παίρνει σάρκα και οστά; Τα όνειρα αποτελούν μια ιδιαίτερη ενότητα και έχουν γραφτεί άπειρες θεωρίες. Κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι σκέψεις που υπάρχουν στο υποσυνείδητο, κάποιοι θεωρούν πως μπορεί να είναι η συνέχεια από κάποια έντονη συζήτηση, ή κάτι που το σκέφτεσαι ανελλιπώς και σε προβληματίζει. Βέβαια είναι και η κατηγορία των ονείρων που περνάνε μηνύματα για το μέλλον. Είναι με λίγα λόγια προφητικά. Αυτά που βλέπεις στον ύπνο τους τα βλέπεις μετά και στην πραγματικότητα να συμβαίνουν. Αν σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός και πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις το χάρισμα της ενόρασης.

5. Κάθε φορά που αγγίζεις αντικείμενα ή ανθρώπους παίρνεις μηνύματα.

Έχει τύχει να αγγίξεις ενα αντικείμενο και να αισθανθείς κάποια συγκεκριμένη ενέργεια; Να καταλάβεις για παράδειγμα σε ποιον ανήκει. Ή μήπως έχει τύχει να αγγίξεις κάποιον άνθρωπο κι αμέσως να αισθανθείς την ενέργειά του κι αν κάτι τον προβληματίζει...Αν συμβαίνουν όλα αυτά δεν τα λες και τυχαία. Η δύναμη της διαίσθησής σου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

 

6. Ξέρεις την προσωπική εξέλιξη των σχέσων των δικών σου ανθρώπων

Σου έχει τύχει να νιώσεις δυνατά μηνύματα για δικούς σου ανθρώπους και προσπαθείς να τους προστατέψεις. Τους δινεις συμβουλές και πάντα επιβεβαιώνονται τα λόγια σου. Η βοήθειά σου και η παρουσία σου εν γένει είναι πολύτιμη γι΄αυτούς. Γιατί ξέρουν πως ό,τι και να τους πεις, είναι και αυτό που θα τους συμβεί…