Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

H ημέρα γενεθλίων είναι πολύ ξεχωριστή γιακάθε άνθρωπο. Ουσιαστικά πρόκειται για μια γιορτή, όπου συνειδητοποιείς ότι μεγάλωσες και καταλαβαίνεις πως περνάς ένα ακόμα ορόσημο στη ζωή σου. Αυτό όμως που είναι ακόμα πιο σημαντικό είναι τι αποκαλύπτει η ημερομηνία που γεννήθηκες για την προσωπικότητά σου.

 

 

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που πιστεύουν στη δύναμη των αριθμών που κυβερνούν τη μέρα της γέννησης σας. Μπορούν να διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και μπορεί να σας δώσουν λύση σε ορισμένα θέματα που θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε στη ζωή σας.

Ας δούμε καθε νούμερο ξεχωριστά:

1.Είστε ανεξάρτητοι και καινοτόμοι από τη φύση σας. Είστε δυναμικοί, και αυτό είναι μια ποιότητα που οι άνθρωποι θαυμάζουν σε σας.

2. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ανάγκες άλλων ανθρώπων. Κάνετε φίλους εύκολα και είστε πάντα πρόθυμοι να δώσετε ένα χέρι βοηθείας όταν σας χρειαστεί κάποιος.
3. Ζείτε σε έναν κόσμο φαντασίας και αυτό σας κάνει πολύ ενεργητικό και πνευματικό. Αγαπάτε επίσης την περιποίηση και την προσοχή από τους ανθρώπους γύρω σας.

4. Πάντα αναλαμβάνετε την ευθύνη να εκπληρώσετε τις προσδοκίες που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι από εσάς. Όλοι αισθάνονται δίπλα σας χαρούμενοι. Σας αρέσοτν πάρα πολύ τα ταξίδια και βασικό σας όπλο είναι ο επικοινωνιακός σας χαρακτήρας.

5. Είστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ζουν έντονα και συνέχεια ψάχνουν το κάτι διαφορετικό. Είστε άνθρωποι με βαριέστε με το παραμικρό, πολύ απαιτητικοί και στους γύρω σας φαίνετστε κάπως περίεργοι. Τοθέμα είναι ότι είστε αποφασιστικοί και ξέρετε τι θέλετε.

6. Είστε πολύ αξιόπιστοι και γι 'αυτό σας εμπιστεύονται οι φίλοι και οι συνεργάτες σας. Είναι επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε σας για να λύσουν τα προβλήματά τους και θα πάρουν πολύτιμες συμβουλές. Άρα, επιτελείτε και χρέη ψυχολόγου.

7. Έχετε πολύ ανεπτυγμένη τη διαίσθηση και το ένστικτό σας. Δεν αποφεύγετε να εκφράζετε τις απόψεις σας για τα σημαντικά πράγματα και τις περισσότερες φορές έχετε και δίκιο.

8. Είστε δημιουργικά άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες κατά κύριο λόγο. Η ευφυϊα ειναι από τα βασικά σας χαρακτηριστικά και είστε πολύ καλοί σε διοργανώσεις event ή σε θέματα δουλειάς/ γραφείου.

9. Η καλοσύνη που σας διακατέχει, αγγίζει τα όρια της αφέλειας καμιά φορά. Μην αφήνετε τους ανθρώπους να το εκμεταλλεύονται αυτό γιατί σας θεωρούν δεδομένο.

 

 

10. Είστε απότομοι στη συμπεριφορά σας και σας αρέσει να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους.  Είστε μια πολύ αποφασιστική προσωπικότητα και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε πλήρη πίστη στον εαυτό σας και εργάζεστε αποφασιστικά προς τον στόχο σας.

11. Είστε μια προσωπικότητα με ηγετικές τάσεις και σας αρέσει να παρακινείτε τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξή τους. Απλά μην περιμένετε ότι αυτό θα το εκτιμήσουν όλοι. 
12. Είστε πάντα έτοιμοι να δώσετε ένα χέρι βοηθείας σε άλλους, αλλά μπορείτε να αισθανθείτε ότι ο κόπος εργασίας σας δεν αναγνωρίζεται. Καλό είναι να μην ασχολείστε καθόλου με αυτούς τους ανθρώπους.

13. Οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα μαζί σας, ενώ η ευελιξία σας βοηθά να προσαρμόζεστε σε διαφορετικές καταστάσεις.
14. Είστε αρκετά ελκυστικοί και έχετε έναν μοναδικό τρόπο να καταλαβαίνετε τους ανθρώπους. Είστε ενθουσιώδεις και παρορμητικοί χαρακτήρες ενώ είστε παράλληλα και πολύ δοτικοί.

15. Το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό σας είναι αυτο-αυτοσχεδιασμός και η συνεχής προσπάθειά σας είναι να ενισχύσετε τις ικανότητές σας. Είστε επίσης ένας έντονος χαρακτήρας και μπορείτε να εντοπίσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες των ανθρώπων γύρω σας.

16. Αγαπάς τη μοναξιά σου και ό,τι έχει να κάνει με το χώρο της ομορφιάς. Αλλά είστε επίσης κι ένα άτομο που ενδιαφέρεται βαθιά για την οικογένεια και  τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
17. Είστε μια ροκ και ακλόνητη προσωπικότητα. Μπορεί να έχετε συνέχεια διαφορές με ανθρώπους και πολλές διαφωνίες, αλλά τα διαχειρίζεστε σαν επαγγελματίας.

 

 

18. Μπορείτε να το ονομάσετε go-getter που είναι πολύ επικεντρωμένος σε αυτό που θέλει από τη ζωή. Έχετε επίσης σταθερές απόψεις και είστε πάντα επικεφαλής με ό,τι καταπιάνεστε.

19. Είστε μια έντονα συναισθηματική προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να είστε ευάλωτοι σε καταστάσεις και ανθρώπους γύρω σας. Αλλά η ίδια δύναμη των συναισθημάτων μπορεί να κάνει θαύματα ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

20. Είστε χαρούμενος και αισιόδοξος σαν άνθρωπος, ενώ εμπιστεύεστε εύκολα, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να πέφτετε θύμα εξαπάτησης ή να σας πληγώνουν κιόλας.

21. Είστε στενά συνδεδεμένοι με την κοινωνία γύρω σας και είστε ένας πυλώνας δύναμης γι 'αυτούς. Σας αρέσει να αναλάβετε το προβάδισμα και να είστε επικεφαλής όλων των δραστηριοτήτων και γεγονότων που συμβαίνουν γύρω σας.

22. Έχετε άφθονο ενθουσιασμό και ζωντάνια, και η πραγματική σας δύναμη θα ήταν να καταλάβετε πού να διοχετεύσετε τηνν πηγή ενέργειάς σας.

23. Μπορείτε να προσαρμοστείτε σε κάθε περιβάλλον καθώς έχετε πολλαπλές δεξιότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να έχετε πολλές οδούς επιτυχίας.

 

 

24. Είστε δημιουργικά άτομα και δεν μπορείτε τη στασιμότητα. Οι ευνοϊκοί άνθρωποι και οι ευνοϊκές αλλαγές σας κάνουν ευτυχισμένους. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, γιατί είστε επιρρεπείς σε ασθένειες.

25. Τείνετε να είστε τελειομανής και γι 'αυτό οι προσδοκίες σας από τους ανθρώπους είναι πολύ υψηλές. Θα μπορούσατε να το μετριάσετε αυτό κάπως για να είστε ευτυχισμένοι και να μην απογοητεύεστε.

26. Είστε άνθρωπος του λαού και απολαμβάνετε τους ρόλους διοίκησης και οργάνωσης. Σας αρέσει να πετυχαίνετε σε ό, τι κάνετε και αυτό είναι το σταθερό κίνητρό σας.

27. Είστε διορατικοί από τη φύση σας. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα μπορεί να μην είναι ευχάριστος για πολλούς, και μπορεί να νιώθετε απογοήτευση. Ωστόσο, δεν επηρεάζεστε από μικρές αποτυχίες και έχετε απόλυτες απόψεις.

28. Πρέπει να καταλάβετε τα πράγματα για να σας δώσουμε μια αίσθηση του σκοπού. Και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθείτε πάντα να επιτύχετε νέους στόχους στη ζωή.

29. Πρέπει να είσαι εύκολος για τον εαυτό σου και τους άλλους. Εάν αναζητάτε συνεχώς ιδανικά, μπορεί να αισθανθείτε την απογοήτευση. 

30. Ευδοκιμείτε μέσα σε ένα αισιόδοξο και ενθαρρυντικό περιβάλλον. Σας αρέσει να έχετε ανθρώπους γύρω σας και πώς θα γίνουν μια πηγή ενθάρρυνσης για να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

31. Η επιμέλεια και η δέσμευσή σας είναι τα μεγαλύτερα περιουσιακά σας στοιχεία. Να είστε προσεκτικοί από εκείνους που μπορούν να επωφεληθούν από εσάς.