Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Σκορπιό, στο ζώδιο που κυβερνήτη του έχει τον Πλούτωνα.

Από αυτή τη θέση η Σελήνη βρίσκεται σε πτώση, αυτό δηλώνει ότι αυτή την ημέρα δεν μπορούμε να εκφράσουμε με άνεση τα συναισθήματά μας, αλλά και όσα κρύβει μέσα η ψυχή μας.

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να κάνεις έναν απολογισμό για υποθέσεις που σε προβληματίσουν.

 Η ζήλια, η ένταση, η τάση επιβολής και το πείσμα, θα κάνουν κάπως "βαρύ" το κλίμα στις σχέσεις!

Με την Σελήνη στον Σκορπιό θετικές εξελίξεις μπορούν να έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)! 

Κριός

Θα παρουσιάσεις  ένα πιο μυστηριώδες, γοητευτικό και εσωστρεφές πρόσωπο απ’ ότι συνηθίζεις να δείχνεις. Επιζητάς την οικονομική ασφάλεια και ωριμάζεις στη διαχείριση των χρημάτων σου. Τα πιο βαθιά σου συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, όπως επίσης και η ερωτική σου διάθεση. Προσπάθησε να περιορίσεις την παρορμητική απότομη συμπεριφορά σου σήμερα, όπως και την εγωιστική κτητική σου διάθεση, για να αποφύγεις απογοητεύσεις.

Ταύρος 

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σήμερα, σε κάνει πιο συναισθηματικό στις προσωπικές σου σχέσεις και επικεντρώνεσαι σε αυτές προκειμένου να αντιμετωπίσεις θέματα που σε απασχολούν. Πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις την κτητική συμπεριφορά σου και τη ζήλια σου απέναντι στο σύντροφο και να μην τον πιέζεις. Προσπάθησε με τρυφερότητα και κατανόηση να έρθετε πιο κοντά, ώστε να μπορέσετε να λύσετε τις όποιες διαφορές μεταξύ σας ή απλά να εξαλείψεις την ανασφάλεια που σε διακατέχει σήμερα.

Δίδυμος 

Σήμερα μεταμορφώνεσαι  σε ένα πιο σοβαρό, εργατικό και αξιόπιστο εργαζόμενο, αφού σήμερα έχεις μία ιδιαίτερη ανησυχία όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Προσγειώσου και χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου για να μπορέσεις να δουλέψεις μεθοδικά, χωρίς όμως να πιέσεις ιδιαίτερα τον εαυτό σου, γιατί μπορεί να έχει ως επίπτωση την σωματική ή πνευματική σου κούραση. Ένας ακόμα τομέας που σε απασχολεί, είναι αυτός της υγείας και θα κινητοποιηθείς για να επιλύσεις θέματα που πιθανόν έχουν προκύψει.

Καρκίνος

Σήμερα νιώθεις αποφασισμένος να βγεις από το καβούκι σου, φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου τα ερωτικά σου συναισθήματα και να κοινωνικοποιηθείς γενικά. Ακόμα κι αν δεν υπάρξει η αναμενόμενη ανταπόκριση, μην απογοητευτείς, παρά συνέχισε να προβάλλεις τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο, διασκέδασε, ασχολήσου ευχάριστα με παιδιά και απόλαυσε τη ζεστασιά της ημέρας, χωρίς να κυνηγάς και να πιέζεις καταστάσεις.

Λέων

Η Σελήνη στο Σκορπιό σήμερα, θα σε κάνει αγαπητέ Λέοντα, κάπως ανήσυχο και κλειστό. Το ενδιαφέρον σου, τώρα θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου θα είσαι πολύ πιο συναισθηματικός και επιθυμείς να διορθώσεις όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν. Πρέπει να περιορίσεις οπωσδήποτε την αυταρχικότητα σου και να συνειδητοποιήσεις ότι δεν γίνονται όλα όπως εσύ θες. Παρελθοντικά θέματα θα κάνουν την επανεμφάνιση τους και ίσως σε ρίξουν ψυχολογικά, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην δραματοποιείς τα γεγονότα.

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, δεν θα αφήσεις ανεκμετάλλευτη την επικοινωνιακή σου ικανότητα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Έχεις ανάγκη από κοινωνικοποίηση και θα δραστηριοποιηθείς για επαφές και νέες γνωριμίες. Μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο αντλείς ψυχική δύναμη και καλό θα ήταν να μην κολλάς τόσο σε λεπτομέρειες, για να καταφέρεις να έχεις και πρακτικό κέρδος. Σχέσεις με γείτονες ή αδέρφια θα καλυτερεύσουν αν επιστρατεύσεις την φιλική σου διάθεση σήμερα.

Ζυγός

Οικονομικές εκκρεμότητες και συναισθηματικές υποθέσεις πρέπει να διευθετηθούν σήμερα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, για να καταφέρεις να νιώσεις ψυχική ηρεμία. Μην κυνηγήσεις σήμερα το εύκολο κέρδος, αλλά προσγειώσου και διαχειρίσου τα οικονομικά σου με γνώμονα τη λογική. Ίσως νιώσεις ανασφάλεια για τις σταθερές σου σχέσεις ή την προσωπική σου αξία, αλλά μην γίνεις πιεστικός προκειμένου να επιβεβαιωθείς. Επιστράτευσε την γλυκύτητα και την τρυφερότητα σου, για να μπορέσεις να βγεις νικητής.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, φανερώνει τα συναισθήματα σου και τις επιθυμίες σου. Η αυτοπεποίθηση σου σε καθιστά ιδιαίτερα γοητευτικό στους άλλους και μαγνητίζεις. Η εξωστρέφεια ενώ δεν είναι ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, σήμερα θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με άτομα που επιθυμείς. Η υπερβολική σιγουριά στον εαυτό σου όμως μπορεί να σε κάνει καταπιεστικό, απαιτητικό και κτητικό προς τους άλλους και ίσως υπάρξουν εντάσεις. Μην φερθείς παρορμητικά, παρά μελέτησε τις κινήσεις σου, όπως συνήθως κάνεις, πριν προχωρήσεις.

Τοξότης 

Ίσως χάσεις λίγο από την αισιοδοξία και την κοινωνικότητα σου σήμερα, φίλε Τοξότη, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Κάποιες γενικές ανασφάλειες σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου και να κάνεις ανασκόπηση της ζωής σου αλλά και των συναισθημάτων σου. Παρ’ όλα αυτά η φαντασία σου δυναμώνει και μπορείς να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα για να ανακτήσεις δυνάμεις και να τακτοποιήσεις τα σχέδια σου, πριν δραστηριοποιηθείς.

Αιγόκερως

Ένα πιο κοινωνικό και φιλικό πρόσωπο θα βγάλεις σήμερα στην επιφάνεια, αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Μέσα από φίλους και κοινωνικές επαφές, επιβεβαιώνεις τον συναισθηματισμό σου, αποκομίζοντας οφέλη και προσφέροντας κι εσύ με τη σειρά σου, την υποστήριξή σου σε όποιον την χρειαστεί. Πρόσεξε μόνο, αν τυχόν δεν εκλαμβάνεις ίση ανταπόκριση, μην απογοητευτείς και φερθείς σκληρά. Προσπάθησε να περάσεις όμορφες φιλικές στιγμές χωρίς να είναι απόλυτος όταν διεκδικείς.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε σήμερα βάλλεσαι συναισθηματικά από επαγγελματικές υποθέσεις που σε απασχολούν και από γεγονότα που αφορούν την κοινωνική σου υπόληψη. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, επικεντρώνεσαι στους παραπάνω τομείς και προσπαθείς να πετύχεις. Προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου για να αποφθεχθούν εντάσεις και σκάνδαλα, που θα σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο εγκρατής μπορείς με τα συναισθήματα σου και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθύς

Μία Σελήνη που σου επιτρέπει να είσαι όσο οραματιστής και ονειροπόλος θες, είναι η σημερινή στο ζώδιο του Σκορπιού. Θέλεις να νιώσεις ελεύθερος και να μάθεις καινούργια πράγματα μέσα από κοινωνικές σχέσεις, για να νιώσεις καλυμμένος ψυχικά. Ένα ταξίδι ή μία εκδρομή ίσως να σε έκανε να νιώσεις πολύ όμορφα, οπότε αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις, μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί. Προσοχή μόνο σε επιπόλαιες και αμελείς συμπεριφορές λόγω υπεραισιοδοξίας.