Μην σου τύχει

Μετά το«ghosting». έρχεται η νέα μόδα στις σχέσεις-ή μάλλον στον τρόπο που τελειώνεις και ας μην έχουν καλά καλά αρχίσει. Μιλάμε για το βασανιστικό «ex-ing»; 

Τι είναι το exing;

Ότι δεν εξαφανίζεται απλά μια μέρα. Θα δώσει και εξηγήσεις. Συγκεκριμένα, μία που πονάει. Ότι γυρίζει στην πρώην του, ή ότι τη σκέφτεται, ότι θέλει  αν το προσπαθήσει πάλι μαζί της κλπ κλπ. 

Ακόμα και αν δεν είναι αλήθεια, είναι μια εξήγηση στην οποία δεν μπορείς να απαντήσεις και πολλά. Έτσι και αυτός δεν είναι ο κλασικός απαράδεκτος που μια μέρα απλά δεν σου ξαναέστειλε ποτέ, αλλά και ξεκαθαρίζει τη θέση του και μετά εσύ δεν μπορείς να του πεις και κάτι. 

Αυτό συμβαίνει όταν είστε ακόμα στη φάση που φλερτάρετε στο τσατ, άντε να έχετε βγει και κάνα δυο φορές. Είναι κάτι τόσο καινούργιο, που δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί μια σχέση με έντονα συναισθήματα που μπορεί να έζησε στο παρελθόν. 

Ένα μικρό παράδειγμα exing:

«Κάποια κοπέλα από το παρελθόν μου έχει επιστρέψει στη ζωή μου και θα ήθελα να δω πως θα πάει. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν πρέπει να ξαναβρεθούμε. Συγγνώμη και καλή τύχη». 

Μπορεί να είναι και ψέμα, αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις με σιγουριά, αλλά τουλάχιστον δεν σε άφησε στα κρύα του λουτρού να αναρωτιέσαι αν απλά βαρέθηκε ή τον πάτησε φορτηγό.