Υπάρχει εξήγηση!

Πόσες φορές έχετε δηλώσει ότι δεν αντέχετε άλλο και θέλετε βρείτε επιτέλους ένα καλό παιδί;

Δεν είναι λίγες οι φορές που μεταξύ φίλων θέτετε το ίδιο ερώτημα; Μα γιατί να μην μπορώ να βρω έναν φυσιολογικό άνθρωπο; Τι μπορεί να φταίει; Μήπως κάνω κάποιο λάθος;

Όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά τους.

Παίρνοντας υπόψη την ποικιλομορφία τους, αυτόματα γεννιέται το εξής ερώτημα «Γιατί, αφού ξέρω πως δεν κάνω καλά, επιμένω να διαλέγω το λάθος άνθρωπο;».

Η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι «Ψάξε τις απαντήσεις μέσα σου».

Δεν υπάρχει μια μονομερής απάντηση σε όλο αυτό και όλα είναι θέμα επιλογών.

Ας δούμε 4 λόγους που μας κάνουν επιρρεπείς σε λάθος σχέσεις και σε έρωτες με τους πλέον ακατάλληλους ανθρώπους.

Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Μήπως αισθάνεσαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρεις κάποιον που να αξίζει ή που να σου φέρεται ωραία; Με αυτόν τον τρόπο προκαταβάλεις τον εαυτό σου και συμβιβάζεσαι με ψίχουλα.

Θέλεις να σώσεις τον άλλον

Βάζεις σκοπό της ζωής σου να σώσεις αυτόν που συναντάς γιατί μοιάζει λίγο χαμένος, δεν ξέρει τι θέλει, έχει πονέσει στη ζωή κ.λπ.

Έχεις τυφλωθεί από τον έρωτα

Βλέπεις μόνο ένα κομμάτι της εικόνας, όπως ότι είναι ωραίος ή κάνετε καλό σεξ, αλλά ξεχνάς να λάβεις υπόψη σου το πώς σε κάνει να νιώθεις. Αν τα συναισθήματα είναι περισσότερο αρνητικά από θετικά, δεν αξίζει τον κόπο.

Είσαι λίγο παραπάνω drama queen από το συνηθισμένο

Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει αληθινός έρωτας αν δεν περιλαμβάνει μπόλικο δράμα. Και κάπως έτσι απορρίπτεις οτιδήποτε γλυκό και πραγματικό, περιμένοντας η ζωή σου να μοιάσει με υπόθεση ρομαντικής κομεντί.