Για ποιο λόγο συμβαίνει;

Τα παλιά τα χρόνια συνηθίζαμε να βλέπουμε τα ζευγαράκια στους δρόμους, σε κοινές παρέες, άντε και σε κοινωνικές εκδηλώσεις τύπου γάμος- βάπτιση.

Πλέον, με τα social media να έχουν χαράξει τη δική τους πορεία, μπορείς καλλιστα να δεις ποιος είναι με ποιον και κατά πόσο ερωτευμένο είναι το εκάστοτε ζευγάρι. Μόνο που καταντάει κουραστικό γι' αυτό μην κάνεις αυτά που ο περισσότερος κόσμος κοροϊδεύει και κράτα την προσωπική ζωή για τον εαυτό σου καλύτερα. Εκτός κι αν κάποιος/ κάποια θες να βλέπει πόσο ερωτευμένος/ερωτευμένη είσαι και αποσκοπεί κάπου όλο αυτό το ποστάρισμα. Ούτε αυτό είναι σωστό και μόνο κακό κάνεις και στον εαυτό σου και στην παρούσα σχέση που έχεις ξεκινήσει.

Αν θες λοιπόν να έχεις μαι κάποια αξιοπρέπεια τότε ακολούθησε τον παρκάτω οδηγό και μην ανεβάσεις τις παρακάτω φωτογραφίες:

Στο γυμναστήριο

Προφανώς και γυμνάζεστε –both- και προφανώς και φαίνεται -και να μη θέλαμε να το δούμε τα έχεις καταφέρει περίφημα. Είναι πολύ γλυκό ότι ασκείσαι με το άλλο σου μισό, αλλά οι ακατάπαυστες φωτογραφίες και τα βίντεο είναι αφορμή για να φας μπλοκ περιποιημένο από φίλους και γνωστούς. Εφόσον αυτό που προβάλεις δεν είναι κάτι αστείο ή διδακτικό, δεν μας αφορά καθόλου το πόσο ερωτευμένος νιώθεις στην τοποθεσία γυμναστήριο.

Όχι τη φωτογραφία με το χέρι!

Είχε εκείνος ο έρμος άνθρωπος την ιδέα να ποζάρει με την καλή του να του κρατάει το χέρι και μπροστά να απλώνεται το Σινικό Τοίχος ή η Copacabana αν προτιμάς και το πήρανε όλοι σχοινί κορδόνι. Έπηξε το Instagram από χέρια στα πιο απίθανα μέρη, από παραλίες στην Κορινθία μέχρι γούρνες έξω από το εξοχικό. Έλεος βρε παιδιά κάπου. Το είδαμε, το ξαναείδαμε και το σιχαθήκαμε. Δεν είναι ούτε πρωτότυπο, ούτε καν ωραίο πια.

Όχι άλλα μονόπετρα

«She said yes» αυτή η μάστιγα. Πίστευες ότι θα έλεγε όχι; Τότε είσαι θαρραλέος και αλανιάρης. Πού τα μάθατε αυτά ρε παιδιά; Κάνεις πρόταση γάμου και αντί να τη φασώσεις ανεβάζεις φωτογραφία; Το ίδιο ισχύει και για εκείνη. Και να σου πω και κάτι; Δεν μας νοιάζει αν αρραβωνιάστηκες ούτε αν ξόδεψες μία ολόκληρη περιουσία στο μονόπετρο. Γκέγκε;

Φιλί

Εντάξει, αν υπήρχε περίπτωση να συγχωρεθεί κάποιο από τα παραπάνω -από μένα όχι αλλά από κάποιον μεγαλόκαρδο ίσως- το συγκεκριμένο αποτελεί κόκκινο πανί ακόμη και για τον πιο γλυκό άνθρωπο με στοιχειώδες IQ. Μη βάζεις σαλιαρίσματα στα social media ούτε και ερωτικές εξομολογήσεις. Γίνεσαι αντικείμενο χλευασμού και γέλωτα. Με όλο το θάρρος έτσι;