Με 12 εύκολα βήματα

Το αιώνιο ερώτημα είναι ένα! Πως θα κάνω αυτόν που θέλω να «κολλήσει» μαζί μου, να με ερωτευτεί και να νιώσει ότι νιώθω κι εγώ για εκείνον!

Σίγουρα, θέλεις να ενσαρκώσεις μια εντελώς άλλη οπτική κοριτσιού όπως "Αχ, όχι, δεν με νοιάζει καθόλου που μου άφησε διαβάστηκε για δύο ώρες", αλλά την ίδια στιγμή, θέλεις επίσης να του πεις "Θα ήθελα να φάω πίτσα μαζί σου, στο κρεβάτι σου και να είσαι γυμνός" ή μήπως το αρνείσαι;

Για να σε βοηθήσω σου παραχωρώ 12 σίγουρα tips που θα σε κάνουν να τον αποπλανήσεις με τον πιο εύκολο τρόπο!

1.Ζήτα του μια μικρή χάρη: Αν κάνει κάτι για εσένα ασυνείδητα θα νιώσουν συναισθήματα έγκρισης και θετικότητας προς το πρόσωπο σου. Μην του ζητήσεις κάτι το τρομερό, κάτι απλό και ταυτόχρονα κάτι σπουδαίο! Π.χ. πες του να σε βοηθήσει να μάθεις να οδηγείς ή να σε βοηθήσει σε αυτό το τεστ μαθηματικών ή σε μια ζημιά που έχει γίνει στο σπίτι.

2.Να γελάς με τα αστεία του: Όσο πιο πολύ γελάς με κάποιον τόσο πιο πολύ τον ελκύεις.

3.Μοιράσου τα ελαττώματα και τις ατέλειες σου: Εντάξει, δεν χρειάζεται να αναφέρει ότι μια φορά ξέρασε από το πολύ φαγητό, αλλά μπορείς να του πεις για την λακουβίτσα σου όταν χαμογελάς. Το να μοιράζεσαι τις ατέλειες σου θα βοηθήσεις στο να τον κάνεις να νιώσει πιο ασφαλής μαζί σου και θα τον ενθαρρύνεις να ανοιχτεί κι εκείνος και να μάθεις περισσότερα για εκείνον.

4.Να αφήνεις το στίγμα σου στο Instagram: Να δημοσιεύεις συχνά φωτογραφίες με τα χόμπι σου. Για να τραβήξεις το ενδιαφέρον του πρέπει να δείξεις ότι έχεις ασχολίες.

5.Δείτε μια ταινία θρίλερ μαζί: Η αδρεναλίνη καμιά φορά σημαίνει έλξη! Βάλε αυτόν που θες σε κατάσταση τρόμου ή μπες εσύ σε αυτόν τον ρόλο, ώστε να νιώσει την ανάγκη να σε προστατέψει!

6.Πάρε μαζί σου έναν ζεστό καφέ: όσο ερευνούσα για το τι θα σου γράψω έπεσα πάνω σε μια έρευνα που έλεγε πως οι άνθρωποι που κρατάνε στα χέρια του ένα ζεστό ρόφημα είναι πιο ελκυστικοί!

 

7.Μιμήσου αυτά που κάνει: Γίνε χαμαιλέοντας και ενσάρκωσε κάποια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του. Έτσι θα δημιουργήσεις μια σύνδεση μαζί του.

8.Φόρα το χρώμα που φοράει και εκείνος: Πρόσεχε τι χρώμα επιλέγει κυρίως και πρόσθεσε και εσύ αυτό το χρώμα στην ντουλάπα σου και φόρα τα πιο συχνά!

9.Να τον πειράζεις: Αυτό είναι το αγαπημένο μου! Δεν χρειάζεται να γίνεις κακιά ή να τον στείλεις στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο χέρι, αλλά μπορείς να τον τρομάξεις με κάτι που ξέρεις ότι όντως θα φοβηθεί!

10.Βρες ασυνήθιστες ομοιότητες μαζί του: Μας προσελκύουν συνήθως οι άντρες που έχουν πολλές διαφορές με εμάς, γιατί ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά εσύ προσπάθησε να βρεις σε αυτές τις διαφορές τις ομοιότητες σας!

11.Μην φοβάσαι να υπάρξει ένα μικρό άγγιγμα: Το περιστασιακό άγγιγμα ενισχύει τα συναισθήματα μας. Είτε ένα άγγιγμα στον ώμο, είτε στα μαλλιά, δημιουργεί κατευθείαν μια διαφορετική επαφή μεταξύ δυο ανθρώπων.

12.Να περνάς πολύ χρόνο μαζί του: Αυτό ίσως είναι το πιο προφανές, αλλά ο ποιοτικός χρόνος είναι ο καλύτερος! Πως θα προσεγγίσεις κάποιον αν δεν περάσεις χρόνο μαζί του; Είναι αυτονόητο πως πρέπει να κάνεις πράγματα με εκείνον, είτε είστε μόνοι είτε με παρέα, αρκεί να είστε μαζί!

Πηγή: www.youweekly.gr