Όσα πρέπει να γνωρίζει ο γαμπρός

Η οργάνωση ενός γάμου ή ενός αρραβώνα μόνο χαρά μπορεί να φέρει στο ζευγάρι και τις οικογένειές τους. Μπορεί, όμως, να φέρει και ένα μικρό άγχος, ώστε να είναι όλα έτοιμα και σωστά οργανωμένα, για να περάσουν ευχάριστα όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Εδώ θα σταθούμε στη συνθήκη του αρραβώνα. Αρραβώνας, όμως, χωρίς το κατάλληλο δαχτυλίδι δε γίνεται. Και το δαχτυλίδι είναι αυτό που κάθε κορίτσι ονειρεύεται από μικρό. Την πέτρα, το μέγεθος, τη λάμψη και τη στιγμή που θα της το προσφέρει ο καλός της ή θα το επιλέξουν μαζί.

 

 

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, ο σύντροφός μας έχει να λάβει υπόψη του και το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης. Δυστυχώς, δεν μπορούμε όλοι και όλες να αγοράζουμε δαχτυλίδια που να ανήκουν σε μεγάλους Οίκους κοσμημάτων, ούτε που κοστίζουν μια περιουσία. Πρέπει, λοιπόν, να αναζητάμε ένα δαχτυλίδι, το οποίο να ανταποκρίνεται πλήρως στο γούστο μας, να ταιριάζει στο δάχτυλό μας και να ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό το budget μας. Αυτά όλα πρέπει ο αγαπημένος μας να τα γνωρίζει καλά, γιατί έτσι θα μας δείξει και πόσο παρατηρητικός είναι, αλλά και πόσο καλά μας ξέρει.

Γι’ αυτό, λοιπόν, εμείς κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε τα 4 μυστικά για τη σωστή επιλογή μονόπετρου δαχτυλιδιού, τα οποία προτείνει στο Redonline η Λονδρέζα κοσμηματοπώλης, Jessica McCormack. Εσύ, σε περίπτωση που η σχέση σου οδεύει στην επισημοποίησή της, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προωθήσεις... διακριτικά το συγκεκριμένο άρθρο στον αγαπημένο σου.

Τι θα πρέπει να προσέξεις:

  • Δώσε βάση στα χρήματα που διαθέτεις. Ξεκίνα να κοιτάζεις δαχτυλίδια που ανταποκρίνονται στο budget σου και σίγουρα θα βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί.
  • Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Η πρώτη εντύπωση που θα σου δημιουργήσει το δαχτυλίδι είναι η σωστή. Μην κάνεις δεύτερες σκέψεις.
  • Αν θέλεις να ξεφύγεις από το παραδοσιακό στυλ, αν είσαι πιο εκκεντρική, αντί για μονόπετρο διαμάντι, διάλεξε μια άλλη πέτρα, όπως σμαράγδι ή ζαφείρι.
  • Μη δίνεις σημασία στο μέγεθος της πέτρας. Ναι, μια πιο ογκώδης πέτρα μπορεί να είναι πιο εντυπωσιακή, αλλά υπάρχει περίπτωση ένα λεπτεπίλεπτο δαχτυλίδι να μπει «βαθιά» μέσα στην καρδιά σου και να είναι εξίσου κομψό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, λοιπόν, μιλάει η καρδιά.