Ακολούθησε τις παρακάτω συμβούλες

Το γεγονός ότι σου αρέσει δεν είναι αρκετό. Θες να είστε μαζί αλλά πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να του κλέψεις την καρδιά! Κι αυτό είναι στο χέρι σου απλά...Εσύ θα χρειαστεί να κάνεις τα παρακάτω βήματα:

1. Να είσαι πάντα δίπλα του

 Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε μαζί, τόσο πιο πολύ μπαίνεις στην καρδιά και το μυαλό του. Μην προσπαθήσεις να τον κερδίσεις όταν δεν είστε κοντά, διότι το παιχνίδι θα είναι εξαρχής χαμένο.

2. Να είσαι σπάνια και μοναδική

 Το ότι είστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως εκείνος θα είναι ερωτευμένος μαζί σου μια ζωή. Να προσέχεις πάντα να είσαι όμορφη και να μη παραμελείς τον εαυτό σου. Θυμήσου πως είναι εξαιρετικά όμορφο να δίνεις στον άνθρωπο σου το συναίσθημα του πρώτου ραντεβού!

3. Μη του στερήσεις ποτέ τους φίλους του

 Για έναν άντρα, η αντρική παρέα είναι ιερή. 1-2 φορές την εβδομάδα σίγουρα θα θέλει να τους βλέπει. Μην γκρινιάξεις και τον κάνεις να αισθάνεται τύψεις που σε άφησε σπίτι. Ακόμα και να μην κανόνισες εσύ να δεις τις φίλες σου, να του ευχηθείς να περάσει καλά.

4. Μην διστάσεις να του πεις ότι ένας άντρας σε φλέρταρε στο δρόμο ή σε σταμάτησε για να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού

 Μπορεί να ζηλέψει, αλλά σίγουρα θα αισθανθεί πως έχει δίπλα του μια όμορφη και επιθυμητή γυναίκα. Οι άντρες κατά βάθος εξιτάρονται στην ιδέα πως η γυναίκα τους δεν παύει να είναι ελκυστική και ποθητή.

5. Μη σε θεωρήσει ποτέ δεδομένη

Να προσφέρεις, αλλά να μην «ξεβρακώνεσαι» ποτέ συναισθηματικά, διότι οι άντρες είμαστε περίεργοι και επαναπαυόμαστε. Μην τον συνηθίζεις σε στάνταρ τηλέφωνα πρωί και βράδυ. Μην τους στέλνεις 5 μηνύματα τη μέρα. Η συνήθεια σκοτώνει τον έρωτα.

6. Να τον κοιτάς στα μάτια

Όταν ένα ζευγάρι είναι ερωτευμένο, δεν ξεκολλάνε οι ματιές τους. ‘Όταν ένα άτομο κοιτάζει απευθείας τα μάτια κάποιου για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο εγκέφαλος απελευθερώνει μια χημική ουσία που ονομάζεται φαινυλαιθυλαμίνη. Η φαινυλαιθυλαμίνη μας δίνει ένα γενικό αίσθημα ευφορίας και ο ερωτευμένος τα βλέπει όλα ρόδινα, αυτό που κοινώς λέμε «ο έρωτας τυφλώνει». Εξάλλου αυτό δεν θέλεις να του κάνεις και συ;