Πως θα το ανακαλύψεις!

Έχουν αρχίσει να σου μπαίνουν υπόνοιες και πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σου.

Η αλήθεια είναι πως η απίστία δεν είναι και ό,τι καλύτερο σε μια σχέση. Εκτός του ότι σου χαλάει την ψυχική σου υγεία, μπορεί να σε επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό που να σε κυριεύσει αίσθημα κατωτερότητας και ανασφάλειας. Και μέσα σε όλα μόνο αυτά δεν σου λέιπουν.

Δείτε επίσης: Απιστία: Ποιο είναι το επάγγελμα της γυναίκας που σε απατά

Εάν λοιπόν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία για τον σύντροφό σας και θεωρείτε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά σας μάλλον ήρθε η ώρα να το εξακριβώσετε!

Ρωτήστε τον ευθέως εάν υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή του. Το μυστικό βρίσκεται στην απάντηση που θα σας δώσει, εάν δηλαδή σας πει «Είσαι τρελός/η;» τότε έχετε ένα δυνατό χαρτί στο χέρι σας. Όπως καταλάβατε αυτή η απάντηση είναι και η φράση κλειδί που σχεδόν κάθε άπιστος ξεστομίζει προκειμένου να μεταφέρει αλλού το πρόβλημα και να σας πείσει ότι κάνετε παράλογες σκέψεις.

Είναι αυτές οι δυο λέξεις που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε άσκημα που αμφισβητήσατε τα αισθήματά του για εσάς και που θα τον κάνει να φανεί απολύτως αθώος.

Εάν λοιπόν ακούσετε αυτή την φράση από το στόμα του, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη μικρή σας έρευνα για να μάθετε την αλήθεια.