Θα τολμούσες να κοιτάξεις το αγόρι της φίλης σου;
5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις

Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να σου αρέσει το αγόρι της κολλητής σου. Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, πόσο μάλλον στην ηλικία τη δική σας, που τα συναισθήματα είναι έντονα και φυσικά η φιλία παίζει το Α και το Ω στην καθημερινότητά σας. Πριν απελπιστείς, και πριν κάνεις καμιά τρέλα, παρακάτω σου έχω κάποιες κινήσεις που απαγορεύεται να κάνεις.

Μην το πεις πουθενά

Και ιδίως στην κολλητή σου ή το αγόρι της. Υπάρχει πιθανότητα να μην το πάρει στραβά, υπάρχει όμως και η πιθανότητα να θυμώσει. Η λύση να μιλήσεις στο αγόρι της, όποια κι αν είναι η κατάληξη, είναι απλά λάθος.

Προσπάθησε να καταλάβεις αν όντως σου αρέσει

Όταν κάτι δεν μπορούμε να το έχουμε, το θέλουμε περισσότερο. Μήπως λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που δείχνεις τη συγκεκριμένη προτίμηση; Μήπως αν ήταν ελεύθερος, δε θα γύριζες ούτε να τον κοιτάξεις; Μήπως;

Σε περίπτωση που σε φλερτάρει…

Μην ανταποκριθείς! Γενικά, προσπάθησε να μην μένετε οι δυο σας και φυσικά η συμπεριφορά σου απέναντί του να είναι τυπική και φιλική.

Και μιας και είπα συμπεριφορά…

Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς την παρουσία του κράτα αποστάσεις ή προτίμησε να βλέπεις τη φίλη σου χωρίς αυτόν.

Αναρωτήσου

Και άντε και χώριζε με τη φίλη σου για να είστε μαζί. Είσαι σίγουρη ότι θα ήθελες να ήσουν με έναν άνθρωπο που απάτησε τη σχέση του ή άφησε την καλύτερή σου φίλη για να είναι μαζί σου;