Σου αρέσει πολύ...Πώς θα τον πλησιάσεις;
10 tips για να του τραβήξεις την προσοχή

Καλός ο αυθορμητισμός, αλλά και το να έχεις ένα πλάνο κατάκτησης μια φορά στο τόσο δε βλάπτει.

Είτε γνωρίζεστε λίγο, είτε πολύ, είναι πιθανό όταν έρχεται η ώρα να του δείξεις το ενδιαφέρον σου να κωλώσεις ή να αγχωθείς και τελικά να μην πεις ή να μην κάνεις τίποτα. Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να πάρεις θάρρος και να βρεις τις κινήσεις που μπορεί να σου δείξουν τον δρόμο προς την καρδιά του.

  1. Πλησίασέ τον. Μετά κοίταξέ τον στα μάτια και μετά στα χείλη. Είναι ένας τρόπος να δείξεις ότι δεν θα έλεγες όχι σε ένα φιλί.
  2. Όταν τον συναντάς (αν περνάτε χρόνο στο ίδιο μέρος π.χ. στη δουλειά ή στη σχολή) να του χαμογελάς και να τον χαιρετάς. Δεν χρειάζεται να επιδιώκεις πάντα μεγάλες συζητήσεις.
  3. Κανόνισε ‘’τυχαία’’ ένα ραντεβού. Στείλε του μήνυμα ότι είσαι στο τάδε μαγαζί και πες του να έρθει, ή ότι πολύ θα ήθελες ένα παγωτό και θα ήθελες να πάτε μαζί.
  4. Να τον πειράζεις λίγο. Να του κάνεις αστεία και πειράγματα που θα σπάσουν τον πάγο.
  5. Δείξε ενδιαφέρον. Ρώτα τον για εκείνον και άκουσε αυτά που έχει να σου πει, θα το εκτιμήσει.
  6. Αν ακούσεις ένα ωραίο αστείο ή μια ενδιαφέρουσα ιστορία να τη θυμάσαι ώστε να τη μοιραστείς μαζί του.
  7. Στείλε ένα μήνυμα “κατά λάθος”. Αφού σου απαντήσει θα πεις ότι δεν προοριζόταν για εκείνον, όμως μετά θα μπορείς πιο εύκολα να του πιάσεις κουβέντα.
  8. Κάνε του κομπλιμέντο για τα ρούχα που φοράει. Θα καταλάβει ότι τον παρατηρείς.
  9. Κάνε κάποιες στιγμές το ενδιαφέρον σου φανερό. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το να είσαι ευθύς, απλά μπορεί αν δεν ενδιαφέρεται να στο δείξει εκείνη την ώρα.
  10. Κάνε τον να παλέψει για το κάτι παραπάνω. Στο τέλος του ραντεβού πλησίασέ τον σαν να θες να τον φιλήσεις, αλλά αντί αυτού ψιθύρισε του στο αυτί του ότι πέρασες πολύ ωραία.

 

Tags: