Δες πως να τα ξεπεράσεις

Μετά από τόσο καιρό που τον θες ήρθε η στιγμή που επιτέλους σου ζήτησε να βγείτε.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και εσένα σε κατακλύζει το άγχος και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς! Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου είναι πολλές αλλά μην τρελαίνεσαι!

Τι θα φορέσεις!

Το πρώτο και βασικό άγχος που περνάμε στο πρώτο ραντεβού είναι το τι θα φορέσουμε! Αν ξέρεις που θα πάτε είναι εύκολο να βρεις και το σωστό outfit! Aν πάτε για ένα πότο, μια ασφαλής θηλυκή επιλογή είναι το αγαπημένο σου jean με μπαλαρίνες και μια όμορφη μπλούζα, κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα. Θα νιώθεις άνετα και θα μπορείτε να κάνετε και κάποια βόλτα πριν ή μετά το ποτό!

Το πρώτο φιλί!

Όλες, χωρίς καμία εξαίρεση, σκεφτόμαστε το πρώτο φιλί, πως θα γίνει, πως θα είναι, αν θα σε φιλήσει εκείνος πρώτος και οι απορίες συνεχίζονται! Αυτό θα το αφήσουμε στον άντρα! Εσύ απλά χαλάρωσε και απόλαυσε την βραδιά μαζί του και θα έρθει και αυτό. Πάρε και καραμέλες μαζί σου να έχεις καλού κακού!

Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Οι απόψεις διίστανται. Κάποιες φίλες θα σου πουν κάντο, κάποιες θα σου πουν άστον να τον τσιτσιρίσεις! Εσύ θα είσαι προετοιμασμένη για όλα! Θα ξυριστείς, θα βάλεις ένα βαμβακερό μονόχρωμα εσώρουχο, κατά προτίμηση μαύρο, όχι πολύ σέξυ και δεν το περίμενες κιόλας! Αν σε καλέσει σπίτι του και δεν θες να πας, απέφυγε το διακριτικά λέγοντας ότι έχεις πρωινό ξύπνημα. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, όπως λέει και ο λαός «Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!»

Αν βαρεθώ;

Αυτό είναι μια σκέψη που στην εποχή μας υπάρχει πολύ συχνά. Δεν θέλουμε να χάνουμε χρόνο και θέλουμε τα πράγματα να γίνονται γρήγορα. Αν βαρεθείς στο ραντεβού, πιες το ποτό σου και πήγαινε σπίτι σου. Μια ώρα είναι θα περάσει! Μην κάνεις το τραγικό πράγμα που σε παίρνουν τηλέφωνο ότι κάτι έτυχε! Ηρεμία, ψυχραιμία και θα περάσουν όλα!