Τα ζώδια που θα έχουν δύσκολη εβδομάδα
Δείτε ποια είναι

Συμβαίνουν τόσα πολλά στην αστρολογία αυτή τη στιγμή.Στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε σε αυτή τη συνθήκη όλο το 2020. Μπορεί να νιώθεις, λοιπόν, εξαντλημένη από όλα όσα γίνονται στο σύμπαν και έτοιμη για να δεις τα πράγματα να κατασταλάζουν. Ωστόσο, δεν θα τα δεις ακόμα αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι μια από τις χειρότερες. Θα νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες αυτή τη στιγμή.

Κριός

Τελευταία τα πράγματα κινούνται αργά και μπορεί να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια να νιώσεις έμπνευση. Είναι σαν να έχασες το κίνητρό σου. Ωστόσο, είναι αδύνατο για έναν Κριό να χάσει παντελώς το κίνητρό σου και αυτή τη βδομάδα θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά παθιασμένη, ενθουσιασμένη και ενθουσιώδης για τη ζωή. Δυστυχώς, αυτό θα εντείνει την ανυπομονησία σου και την ανάγκη σου να συμβούν όλα τώρα. Απόλαυσε την αίσθηση του να θες κάτι τόσο πολύ, θα έκανες οτιδήποτε για να το πετύχεις. Θα καταλάβεις από πού να αρχίσεις.

Δίδυμος

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Δίδυμο. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου και όταν είναι ανάδρομος σε κάνει να μη νιώθεις όσο λειτουργική θα έπρεπε να ήσουν. Αυτή τη εβδομάδα θα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθείς σε όλα τα ραντεβού σου, τη ρουτίνα σου και το πρόγραμμά σου. Είτε νιώθεις εσύ προσωπικά αποδιοργανωμένη είτε ο κόσμος γύρω σου είναι αποδιοργανωμένος, θα νιώσεις χαομένη. Πάρε βαθιά ανάσα και επικεντρώσου σε ένα πράγμα κάθε φορά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το καλύτερο δυνατό αφού δεν μπορείς να οδηγήσεις πάντα τα πράγματα να γίνουν με τον τρόπο που θες.

Τοξότης

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον 12ο οίκο σου που έχει να κάνει με την πνευματικότητα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, δεν βρίσκεσαι στον πραγματικό κόσμο αυτή τη στιγμή. Είσαι στη φαντασία και στα όνειρά σου και μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν αυτό που προσπαθείς να τους πεις. Δεν έχει όμως σημασία. Το υποσυνείδητό σου  φέρνει κάτι απίστευτο και σε βοηθά να θεραπευτείς με έναν τρόπο που ούτε καν συνειδητοποιείς. Άσε την πνευματική διαδικασία να κάνει τη δουλειά της. Θα καθαρίσεις πριν καν το καταλάβεις.