πτηση
Τρόποι για να περάσεις ευχάριστα μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου!

Ένα ταξίδι με αεροπλάνο και μάλιστα πολλών ωρών φαντάζει αρκετά βαρετό. Πόσο μάλλον αν ταξιδευετε και μόνοι σας και δεν έχετε να πείτε μια κουβέντα με εναν φίλο.

Μπορείτε όμως να κάνετε το ταξίδι σας λίγο πιο ευχάριστο ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

 

Ξεκινήστε ένα παινίδι με τον εαυτό σας

Προσπαθήστε να γράψετε σε ένα χαρτί και μέσα σε μόλις 20 λεπτά κάθε πολιτεία των ΗΠΑ. Νομίζετε ότι τις θυμάστε όλες; Δοκιμάστε τον εαυτό σας!

 

 

Απολαύστε ένα ποτό

Εάν δεν μπορείτε εύκολα να ηρεμήσετε κατά τη διάρκεια της πτήσης ζητήστε από την αεροσυνοδό να σας προσφέρει ένα ποτό. Μην ξεχνάτε ότι η κατανάλωση αλκοόλ πρέπει πάντα να γίνεται υπεύθυνα.

 

 

Διαβάστε ένα βιβλίο

Ακόμη καλύτερα, το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου: Το «Proust’s À la recherche du temps perdu» του Proust, με 1.267.069 λέξεις.

 

 

Κάντε μια προσπάθεια αναβάθμισης τηε θέσης σας

Εάν δεν σας βολεύει το κάθισμά σας ή νιώθετε κλειστοφοβία, ρωτήστε την αεροσυνοδό εάν μπορεί να σας μεταφέρει στην καμπίνα της πρώτης κατηγορίας.

 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακόμη καλύτερα, το μεγαλύτερο σε διάρκεια άλμπουμ μουσικής του κόσμου: Του Cardiff Quiet Marauder, διάρκειας τεσσάρων ωρών.

 

 

Κοιμηθείτε

Ένας ύπνος είναι πάντα ευχάριστος, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πτήσης σας.

 

 

Παρακολουθήστε μια ταινία

Οι πτήσεις μεγάλης διάρκειας συνήθως προσφέρουν ενσωματωμένες στα καθίσματα οθόνες για την ψυχαγωγία των επιβατών. Εκεί θα βρείτε ταινίες, μουσική, σειρές, ακόμη και σταυρόλεξα!