Καθαρίστε το σώμα σας

Καθημερινά στον κόσμο, υπάρχουν πολλές τοξίνες και τοξικές ουσίες στις οποίες εκτιθέται ο οργανισμός μας, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε πιο εύκολα και να γινόμαστε πιο ευάλωτοι στην επίδρασή τους.

Δυστυχώς οι περισσότερες από αυτές υπάρχουν στο φαγητό που τρώμε, στο νερό που πίνουμε ακόμα και στον αέρα που αναπνέουμε. 

Με την αποτοξίνωση του σώματος, μπορείτε να αποτρέψετε μια σειρά από παθήσεις υγείας που μπορούν να ξεκινήσουν με την έκθεσή σας στις τοξίνες.

1. Πίνετε πολύ νερό.

Προτιμήστε το εμφιαλωμένο νερό και οχι της βρύσης καθώς έχει λιγότερο χλώριο. Το νερό καθαρίζει τον οργανισμό από τοξίνες, οι οποίες αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της ούρησης. 

 

2. Πίνετε κόκκινο κρασί

Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα, μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο της χοληστερόλης σας, ακόμη και να καταπολεμήσει λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Επίσης διαστέλλει τις αρτηρίες και το αίμα κυλάει πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να καθαρίζετε και πιο γρήγορα.

 

3.Καθαρίστε τον αέρα του σπιτιού

Ανοίγετε όσο συχνότερα μπορείτε τα παράθυρα του σπιτιού σας . Ο φρέσκος αέρας καθαρίζει την ατμόσφαιρα του σπιτιού και ανανεώνεται ο αέρας που αναπνέουμε. 

 

4. Σάουνα

Η σάουνα μέσω της διαδικασίας της εφίδρωσης αναγκάζει τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες μέσω των πόρων του δέρματος. Όσο περισσότερο ιδρώνεται, τόσο πιο πολύ καθαρίζει το σώμα σας.