Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική λύση

Λίγα πράγματα είναι χειρότερα από ό, τι μια φλεγμονή των ιγμόρειων. Η ιγμορίτιδα μπορεί να είναι οξεία ή χρόνια, μολυσματική ή μη-μολυσματική.

Ο τύπος και η σοβαρότητα της ασθένειας ορίζονται από το πόσο διαρκεί χρονικά η φλεγμονή.

Το οίδημα προκαλεί απόφραξη των μικρών αγωγών που συνδέουν την μύτη με τα ιγμόρεια με αποτέλεσμα την αδυναμία παροχέτευσης αυτών με συνέπεια την εμφάνιση πόνου στο πρόσωπο η το μέτωπο, ανάμεσα η πίσω από τα μάτια η ακόμα στα μάγουλα και τα επάνω δόντια. Όταν το κοινό κρυολόγημα, ή η γρίπη διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα και η απλή βλέννα μετατρέπεται σε πηκτό δύσοσμο πρασινοκίτρινο πύον, τότε υπάρχει ιγμορίτιδα.

Η χρόνια ιγμορίτιδα δημιουργείται, όταν η απόφραξη παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα με συμπτώματα που διαρκούν περισσότερο από 12 εβδομάδες.
Η οξεία ιγμορίτιδα συχνά αναπτύσσεται γρήγορα και διαρκεί 7 έως 10 ημέρες, αν και μπορεί επίσης να διαρκέσει έως και 4 εβδομάδες.

Αν σας λέγαμε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι 20 δευτερόλεπτα για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της ιγμορίτιδας; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε πίεση ανάμεσα στα φρύδια σας και να πιείτε ισχυρό μείγμα που φτιάχνεται από μηλόξυδο, μέλι, πιπέρι καγιέν, και λεμόνι. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και σύντομα η ιγμορίτιδα θα αποτελεί παρελθόν.

Θα χρειαστείτε:

1/4 φλιτζάνι βιολογικό μηλόξυδο

1/2 φλιτζάνι νερό

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν

χυμό ενός λεμονιού.

Αρχικά βράστε το νερό. Ρίξτε το καυτό νερό σε ένα ποτήρι και προσθέστε το μηλόξυδο. Προσθέστε το μέλι και το πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε το χυμό λεμονιού και πιείτε. Ο David Wolfe προτείνει να πίνετε το μείγμα μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα.