Όλα όσα δεν γνωρίζεις

Μια καλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα με πιο εύκολο τρόπο, κι αυτό γιατί διαθέτουν επιπλέον χαρακτηριστικά, που δεν υπάρχουν στις συμβατικές.

Τα άτομα που επωφελούνται ιδαίτερα από τη χρήση της είναι όσοι βουρτσίζουν βιαστικά τα δόντια για πολύ σύντομο χρόνο και όσοι βάζουν υπερβολική δύναμη όταν βουρτσίζουν.

 

 

Τα δόντια μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να υποφέρει, αν δεν υπάρχει η  προσεκτική και βασισμένη στους οδοντιατρικούς κανόνες, καθημερινή φροντίδα τους.

Οι οδοντίατροι πάντα επισημαίνουν: «Πρέπει να επιμένεις στο βούρτσισμα των δοντιών σου, πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον δύο λεπτά».

Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που έχει ενσωματωμένη συσκευή χρονομέτρησης μας απαλάσσει από την έγνοια και η διαδικασία γίνεται ευχάριστη.

Και κάπως έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος για βελτίωση της στοματικής υγείας, λιγότερη πλάκα, πιο υγιή ούλα και πιο λευκά δόντια.

Μερικά τρικ για καλύτερη τεχνική βουρτσίσματος:

  • Τοποθετήστε την οδοντόβουρτσα με περίπου 45 μοίρες γωνία στα δόντια και φορά προς τα ούλα.
  • Χρησιμοποιείστε μέτρια οδοντόβουρτσα
  • Μην πιέζετε πολύ την οδοντόβουρτσα γιατί θα προκαλέσει αποτριβή στα δόντια και υποχώρηση των ούλων. Πίεση όσο πατάμε το μολύβι είναι αρκετή.
  • Βουρτσίζετε όλα τα δόντια και τις γέφυρες, ειδικά στις πίσω περιοχές