Τα σημαντικά οφέλη
Πριν τις μαγειρέψουμε, τις καθαρίζουμε, πετάμε τις φλούδες και κρατάμε το εσωτερικό για να το ετοιμάσουμε.
Ωστόσο, οι φλούδες που ρίχνουμε στα σκουπίδια είναι πιο ωφέλιμες απ’ ότι νομίζουμε.
Τρώμε λιγότερο γιατί η πατάτα με τη φλούδα φέρνει κορεσμό
Μειώνουν τα επίπεδα χολυστερίνης στο αίμα
Ενισχύουν το ανοσοποιητικό, καθώς περιέχουν βιταμίνη C και B, αλλά και πολύ ασβέστιο
Μειώνουν τις γκρίζες τρίχες χάρη στα ζωτικά συμπληρώματα
Εχουν αντιβακτηριδιακή δράση και κάνουν το δέρμα πιο λαμπερό