Παροχές υγείας για όλη την οικογένεια μόνο με...30 ευρώ!
Ελεύθερη επιλογή σε 30 από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα

Είναι δεδομένο πως η κατάσταση που επικρατεί στην δημόσια υγεία οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Η επίσκεψη σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο ισοδυναμεί με ταλαιπωρία και στην χειρότερη περίπτωση με πλήρη αδυναμία ουσιαστικής παροχής των υπηρεσιών υγείας διότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και υλικών πρώτης ανάγκης. 

Αν σας έλεγαν ότι μόνο με 30€ τον μήνα θα μπορούσατε να εξασφαλίσετε για την οικογένεια ή το παιδί σας αξιοπρεπείς παροχές υγείας τόσο για τα καθημερινά περιστατικά αλλά και για τα πιο σοβαρά θα σας φαινόταν εξωπραγματικό; Κι όμως η Kalogritsas Insurance σας ενημερώνει πως τόσο κοστίζει η Νοσοκομειακή Περίθαλψη για την οικογένεια σας ή του παιδιού σας, με ελεύθερη επιλογή σε 30 από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα χωρίς καμία δική σας συμμετοχή και χωρίς την υποχρέωση να είστε ασφαλισμένος παράλληλα σε δημόσιο φορέα! 

 

Καλογριτσας

 

 

  • Τι περιλαμβάνει η κάλυψη;

Με 30€ τον μήνα μπορείτε να εξασφαλίσετε νοσηλευτικές δαπάνες από ατύχημα ή ασθένεια, σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη σας ούτε για ένα ευρώ.  Επίσης, θα έχετε  πρόσβαση στα εξωτερικά ιατρεία 15 Ιδιωτικών Κλινικών χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ώρες στην ουρά και χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ούτε ένα € για τις ιατρικές επισκέψεις και τις εξετάσεις που πιθανόν να χρειαστούν για οποιαδήποτε ασθένεια ή ατύχημα. 

Γιατί οι οικογένειες δεν τολμούν την ιδιωτική ασφάλεια υγείας;

Σύμφωνα με μελέτη το 65% των νοικοκυριών δεν συνάπτει κάποια ασφάλεια ζωής επειδή θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά ακριβή. Για να πειστείτε πως το πραγματικό κόστος μιας ασφάλειας ζωής δεν είναι αστρονομικό, σας δίνουμε κάποια παραδείγματα προϊόντων ή υπηρεσιών τα οποία στοιχίζουν παραπάνω από μια ασφάλεια ζωής ενός υγιούς ανθρώπου 30 χρονών! 

  • Φαγητό: Σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι δαπανούν περίπου 35 ευρώ το μήνα σε περιττά σνακ και γεύματα.
  • Αλκοόλ: Τα χρήματα που δαπανώνται σε ποτά κατά τις νυχτερινές εξόδους των Ελλήνων το μήνα, ξεπερνούν κατά πολύ την μηναία δαπάνη της ασφάλειας ζωής.
  • Κάπνισμα: Για τους συστηματικούς καπνιστές το 14% του εισοδήματος τους δαπανάται στην αγορά καπνικών ειδών.
  • Συνδρομή γυμναστηρίου: Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ξοδέψει χρήματα παρορμητικά για συνδρομές τις οποίες δεν χρησιμοποιήσαμε τελικά.

Η αποταμίευση χρημάτων που έχουν σκοπό να χρηματοδοτήσουν την ασφάλεια ζωής της οικογένειάς σας δεν πρέπει να αποτελεί πηγή προβληματισμού. Στην πραγματικότητα το κόστος της ασφάλειας ζωής μπορεί να αντιμετωπιστεί με μικρές μετατροπές στον μηνιαίο προϋπολογισμό. 

Ξεμπερδέψτε με το «χάος» του δημοσίου και ασχοληθείτε 100% με την υγεία της οικογένειας σας, χωρίς να σας απασχολούν παράλληλα άλλοι παράγοντες εκείνη την στιγμή, προσφέροντας σε όλη την οικογένεια «αξιοπρέπεια»!

Στο οικογενειακό πρόγραμμα πληρώνουν ασφάλιστρα μόνο οι δύο γονείς και τα δύο παιδιά είναι εντελώς δωρεάν. Πάρτε προσφορά για την ασφάλεια ζωής σας τώρα!