Ζώδια: Οι σημερινές προβλέψεις
Πως θα είναι η Παρασκευή σου;

Η μέρα για το κάθε ζώδιο χωριστά θα κυλήσει ως εξής:

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας και σκάνε πολλές ειδήσεις και οι πληροφορίες που δεν περιμένεις! Ευτυχώς είσαι πλέον προσεκτική τόσο σε ουσιαστικές όσο και σε πρακτικές αναζητήσεις και το αποτέλεσμα είναι οι βελτιώσεις κυρίως στα εργασιακά. Η ανάλαφρη διάθεσή σου χαρίζει στη σχέση με τον αγαπημένο σου ένα όμορφο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, η αισιοδοξία σε κάνει πιο σαγηνευτική.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των χρημάτων και σε κάνει πιο υπεύθυνη και πιο προνοητική. Έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, έρχεται ένας νέος έρωτας μέσω social media.

Δίδυμοι

Δώσε προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες και μην παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στα εργασιακά. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι εξαιρετικά ερωτικό και παθιασμένο.

Καρκίνος
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σε επηρεάσει συναισθηματικά, αλλά δεν πρέπει να υποχωρήσεις. Μη δώσεις σημασία γιατί θα χάσεις μια ευκαιρία που μόλις έχει παρουσιαστεί στη ζωή σου. Επένδυσε μόνο σε νέες καταστάσεις.

Λέων

Ένας συνεργάτης μπορεί να σου προτείνει να κάνετε μια νέα δουλειά από κοινού ή να σου κάνει μια πρόταση που θα απογειώσει τα επαγγελματικά σου. Μην γκρινιάξεις με τον αγαπημένο σου κι εσύ που είσαι μόνη μην παρερμηνεύσεις φιλικά μηνύματα.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε ενεργοποιούν ή να σε κινητοποιούν σχετικά με την επίτευξη ή την εκπλήρωση ενός καθήκοντος, με τη Σελήνη να συναντά τον Άρη στον τομέα της σταδιοδρομίας σου. Ίσως να έχεις ένα προβάδισμα, να αισθανθείς ανταγωνιστικά ή να εκνευριστείς με κάτι. Με λίγη προσπάθεια θα διαπιστώσεις ότι διαχειρίζεσαι το χρόνο σου σωστά. Μπορείς να καλύψεις τις όποιες συναισθηματικές ανασφάλειές σου, να εκφραστείς και να εισπράξεις συναίσθημα και επιβεβαίωση από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και επίτρεψέ του να σε καθοδηγήσει.

Ζυγός

Είναι μια καλή ιδέα σήμερα να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις καθώς η μέρα προχωρά και να αποφύγεις την ανυπομονησία. Ο ερωτικός σύντροφός σου δεν προσπαθεί να σε ελέγξει και να σε καταπιέσει, απλά προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ή φλερτ δίνει νόημα στη μέρα σου.

Σκορπιός

Η εξισορρόπηση της εργασίας και της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να είναι ένα σημαντικό κλειδί για την ευτυχία σου και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Απόλαυσε την αφοσίωση του αγαπημένου σου όμως μην την εκμεταλλεύεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, κινήσου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και διεκδίκησέ το υπακούοντας το ένστικτό σου.

Τοξότης
Είναι μια καλή ιδέα σήμερα να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις, μια μέρα πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Κριού και σου δημιουργήσει την αίσθηση πως ένας νέος κύκλος ξεκινά. Ευκαιρίες να γίνεις πιο κοινωνική και να περάσεις όμορφα υπάρχουν. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη ανεμελιά, χαρά και ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ.

Αιγόκερος
Σήμερα πιθανά να νιώσεις περισσότερη ενέργεια ή να πάρεις πρωτοβουλίες για τη δουλειά, την υγεία και τις καθημερινές σου συνήθειες. Η ολοκλήρωση κάποιων υποχρεώσεων ή εκκρεμοτήτων βοηθά στο να ελευθερώσεις το μυαλό σου, όμως η ανυπομονησία θα πρέπει να αποφευχθεί. Το πρακτικό και έξυπνο μυαλό σου διευκολύνει την προώθηση των ιδεών σου στα εργασιακά. Μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και χαλάς το όμορφο κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, γίνεσαι ιδιαίτερα επιλεκτική με νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν στην επιφάνεια ισχυρότερες επιθυμίες και πάθη. Μπορεί να υπάρξει έξαψη στις σχέσεις αγάπης ή ενθουσιασμός στο δημιουργικό κόσμο σου. Κάποιος φιλικός ανταγωνισμός στα εργασιακά μπορεί να είναι ενθαρρυντικός. Με αυξημένα συναισθήματα μπορεί να προκληθούν και συγκρούσεις για αυτό προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται καθώς η γοητεία σε συνδυασμό με το μυστήριο που εκπέμπεις σε κάνουν ακαταμάχητη.

Ιχθείς
Με την συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη σήμερα επιλέγεις δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι ή ίσως θελήσεις να επιλύσεις ένα προσωπικό ζήτημα. Η εστίαση άλλωστε στο χειρισμό ανεπίλυτων θεμάτων μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση ασφάλειας ή πιθανά την οικονομική σου κατάσταση. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι γεμάτο πάθος και ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις πλέον κάτι σταθερό και μόνιμο για αυτό και κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.