20 - 25 λεπτά
20 τεμάχια
Εύκολη
Υλικά

2 φύλλα ζύμης  κουρού

500 γραμ. κίτρινο τυρί (κεφαλογραβιέρα, ρεγκάτο)

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180ο στον αέρα και στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί.

Ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη την ζύμη κουρού  ( αν δεν έχουμε πλάστη μπορούμε να το κάνουμε  με ένα ποτήρι νερού ) και κόβουμε σε τετράγωνα 7 επί 7 εκατοστά.

Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα το κάθε τετράγωνο με τυρί και ψήνουμε στον αέρα για 15 λεπτά περίπου.

Εύκολο σνακ !