20 λεπτά
4 μερίδες
Μέτρια δυσκολία
Υλικά

1 σακουλάκι φαρφάλες

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 μέτριο κρεμμύδι,ψιλοκομμένο

1 κούπα μανιτάρια portobello κομμένα στην μέση

2 σκελίδες σκόρδο

4 κούπες φρέσκο σπανάκι

1 κούπα κρέμα γάλακτος

2 κούπες τριμμένη παρμεζάνα 

πιπέρι

αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φαρφάλες με λίγο αλάτι, ανάλογα με τον χρόνο που αναγράφεται στο σακουλάκι

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια, για να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα. Προσθέτουμε το φρέσκο σπανάκι και πιπέρι. Μόλις "μαραθεί" το σπανάκι, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα. 

Προσθέτουμε τα μακαρόνια. Σερβίρουμε σε μεγάλα βαθιά πιάτα