20΄
4 μερίδες
Εύκολη
makaronia_lifeis
Υλικά

500γρ μακαρόνια linguini 

500γρ κρέα γάλακτος

250 γρ ροκφορ

50γρ καρύδια χοντροκομμένα

πιπέρι

παρμεζάνα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος, το ροκφορ και τα καρύδια και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα ή με μια μαρίζ το τυρί μέχρι να λιώσει και να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό με αλάτι και μόλις βράσει ρίχνουμε τα μακαρόνια. Όταν βράσουν, τα στραγγίζουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και ρίχνουμε την παχύρρευστη κρέμα με το τυρί. Σερβίρουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και παρμεζάνα!