20΄
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
500γρ μακαρόνια linguini
500γρ κρέα γάλακτος
250 γρ ροκφορ
50γρ καρύδια χοντροκομμένα
πιπέρι
παρμεζάνα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος, το ροκφορ και τα καρύδια και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα ή με μια μαρίζ το τυρί μέχρι να λιώσει και να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό με αλάτι και μόλις βράσει ρίχνουμε τα μακαρόνια. Όταν βράσουν, τα στραγγίζουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και ρίχνουμε την παχύρρευστη κρέμα με το τυρί. Σερβίρουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και παρμεζάνα!