30 - 35 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
500 γραμ. μανιτάρια Agaricus
500 γραμ. πλευρώτους
500 γραμ. Portobello
1 σκελίδα σκόρδο
60 ml ελαιόλαδο
2 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
50 ml χυμό λεμονιού
Θυμάρι, δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρά κομμάτια, τα αλατίζουμε, τα λαδώνουμε και ρίχνουμε και το μισό χυμό λεμονιού.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο για 15 περίπου λεπτά.
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο ρίχνουμε το πιπέρι, τα μυρωδικά και το σκόρδο ψιλοκομμένο, τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο.