
45 - 50 λεπτά

6 μερίδες

Εύκολη

Υλικά
1 κιλό βλίτα
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένες
2 πατάτες κοµμένες στα τέσσερα
2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
2 τοµάτες µεγάλες ψιλοκοµµένες
1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουµε τα βλίτα κοµµένα σε κοµµάτια.
Προσθέτουµε τις πατάτες, τα σκόρδα, τις ντοµάτες και 1 φλιτζάνι νερό.
Σιγοψήνουµε το φαγητό για 20 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 15 λεπτά περίπου.
Σερβίρουµε το φαγητό ζεστό ή σε θερµοκρασία δωµατίου.