45 - 50 λεπτά
6 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

1 κιλό βλίτα

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένες

2 πατάτες κοµμένες στα τέσσερα

2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα

2 τοµάτες µεγάλες ψιλοκοµµένες

1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σοτάρουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουµε τα βλίτα κοµµένα σε κοµµάτια.

Προσθέτουµε τις πατάτες, τα σκόρδα, τις ντοµάτες και 1 φλιτζάνι νερό.

Σιγοψήνουµε το φαγητό για 20 λεπτά.

 Αλατοπιπερώνουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 15 λεπτά περίπου.

Σερβίρουµε το φαγητό ζεστό ή σε θερµοκρασία δωµατίου.