Για γρήγορη απώλεια κιλών

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα εύκολη δίαιτα, η οποία σαρώνει. Μπορείτε να χάσετε κιλά και να αλλάξετε την εξωτερική εμφάνισή σας, χωρίς να στερηθείτε τίποτα. Κι όλα αυτά μέσα από αυτή την υπέροχη διατροφή.

Τέσσερις χούφτες για κάθε γεύμα

Πρώτη χούφτα: Λαχανικά

Δεύτερη χούφτα: Πρωτεΐνη (κρέας, κοτόπουλο, αβγά, οστρακοειδή, τυρί χαμηλών λιπαρών και όσπρια – πρέπει να περιλαμβάνεται σε 2 με 3 γεύματά μας καθημερινά, με τις επεξεργασμένες τροφές βλ. μπέικον να είναι περιορισμένες)

Τρίτη χούφτα: Σαλάτες

Τέταρτη χούφτα: Υδατάνθρακες (ψωμί, δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες, φρούτα και μούρα – Αν θέλεις να την αντικαταστήσεις, μπορείς να φας ακόμη μία χούφτα με λαχανικά ή μισή χούφτα με πρωτεΐνη).

Τι άλλο μπορείτε να φάτε

Επιβάλλεται να πίνεις 1-1 1/5 λίτρα νερό την ημέρα. Πέρα από τα κυρίως γεύματα, «επιτρεπτά» θεωρούνται κι άλλα καλούδια. Μπορείς επίσης να καταναλώνεις 300 ml γαλακτοκομικών προϊόντων 3,5% λιπ. την ημέρα, μαύρο καφέ, μαύρο τσάι, light αναψυκτικά και γλυκά σε πολύ περιορισμένη ποσότητα.

Ένα παγωτό μία φορά ή δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετό. Ή λίγο κέικ, λόγου χάριν. Όσο για το αλκοόλ, μπορείς να πιείς μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί, αρκεί να ορίσεις μία σταθερή μέρα γι’ αυτή τη μικρή παρασπονδία.

Τι να προσέξετε

Να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας για θέματα υγείας. Η χρήση όλων όσα αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας, να τη διακόψετε αμέσως και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, αν χειροτερέψετε