Σεξ: Πως γίνεται να κολλήσετε;
Πρόκειται για τον εγκλωβισμό πέους

Πρόκειται για μια σπάνια πάθηση που εμφανίζεται κατά τη σεξουαλική επαφή.

Ο εγκλωβισμός πέους συμβαίνει όταν λοι μυς του κόλπου της γυναίακς συστέλλονται υπερβολικά γύρω από το πέος καθιστώντας αδύνατο για τον άντρα να το βγάλει έξω από τον κόλπο. Έτσι το ζευγάρι αναγκαστικά και χωρίς να το θέλει μένει "κολλημένο".

Δείτε επίσης: 5 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο σεξ

Η στύση στο πέος επιτυγχάνεται επειδή γεμίζει με αίμα και ως εκ τούτου σκληραίνει, ώστε να καταστεί εφικτή η διείσδυση. Όταν μια γυναίκα έχει οργασμό οι πυελικοί μυς συσπώνται κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνουν κάποιες φορές  τα τοιχώματα του κόλπου να "κλείνουν" γύρω από το πέος του άντρα, γεγονός που καθιστά δύσκολο για εκείνον να αποσύρει το εν στύση πέος από τον κόλπο.

Δείτε επίσης: Οργασμός χωρίς άγγιγμα

Το καλό είναι πως ο εγκλωβισμός διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα τις περισσότερες φορές. Όταν τελειώνει ο οργασμός της γυναίκας τότε οι συσπάσεις σταματούν και ο άντρας μπορεί να αποσυρθεί.

Μετά την εκσπερμάτιση του άντρα, το αίμα υποχωρεί από το πέος, εκείνο χάνει τη στύση του και η αποκόλληση είναι πάλι εύκολη.

Στην περίπτωση που σας τύχει τότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να σταματήσετε να το σκέφτεστε έντονα. Μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας εικόνες που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με το σεξ. Αυτό θα επιτρέψει στο αίμα να φύγει από το πέος και ο άντρας να χάσει τη στύση του, ενώ οι πυελικοί μυς της γυναίκας θα χαλαρώσουν και θα σταματήσουν να σφίγγουν το πέος.