Αυτά είναι τα σημάδια αλλά και ο τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση

Σε γράφει, αργεί να επικοινωνήσει, δυσκολεύεσαι να τον βρεις... Βλέπεις ότι για άλλους ανθρώπους έχει χρόνο ενώ για εσένα είναι σχεδόν πάντα απασχολημένος.

Όμως ξαφνικά δείχνει κάποιο ενδιαφέρον και σε μπερδεύει. Τελικά θέλει ή δεν θέλει; Σου κάνει σκωτσέζικο ντούς; Προσπαθεί να σε ''ψήσει'' ή δεν τον ενδιαφέρεις; 

Αν και δεν σου φαίνεται ξεκάθαρος τα πράγματα είναι πολύ απλά, μιας και αν όντως ενδιαφερόταν, κάτι τέτοιο θα ήταν φανερό.

Αν οι φορές που έχεις φάει άκυρο είναι πολύ περισσότερες, τότε δεν θέλει και τόσο να έχει επικοινωνία μαζί σου ή να σε δεί.

Επίσης δεν θα έδινε πάντα προτεραιότητα στους φίλους του. Δε λέμε να τους γράψει, αλλά θα χωρούσες και εσύ στο πρόγραμμά του. 
Επίσης σημαντικό δείγμα είναι αν συζητάει μαζί σου και για τους δικούς σου στόχους, τις δικές σου ασχολίες, και δεν μιλάει συνέχεια για εκείνον. 
Παράλληλα για όταν δεν μπορεί θα σου λέει ευθέως τον λόγο και δεν θα βρίσκει την ίδια δικαιολογία του τύπου δεν το άκουσα, δεν είδα το μήνυμα κλπ κλπ. 

Τι μπορείς να κάνεις εσύ; 

Αν σε ενδιαφέρει πολύ αυτό το άτομο προσπάθησέ το λίγο ανοίγοντας συζήτηση για τα κοινά σας ενδιαφέροντα, ή γνωστούς σας, κάτι που σου άρεσε ή σου έκανε εντύπωση.

Επίσης, επειδή όντως μπορεί να έχει κάπως πιεσμένο πρόγραμμα -ποτέ δεν ξέρεις- δώσε λίγο χρόνο. Αλλά μόλις λήξει ο χρόνος που έδωσες ως περιθώριο ανταπόκρισης, σταμάτα να το πιέζεις. Γιατί πολύ απλά, όποιος θέλει το δείχνει...