Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει σπουδαίο ρόλο και καθοριστικό για έναν άντρα.

Βέβαια, δεν ειναι και το στοιχείο που θα τον κερδίσει απόλυτα, αφού το θέμα της προσωπικότητας είναι βαθύτερο και μπορεί να χρειάζεται καιρό για να ανακαλύψεις τον άλλο καλύτερα!

Αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό με το οποίο «κολλάνε» οι άντρες την πρώτη φορά που σε βλέπουν, τότε για ρίξε μια μάτια παρακάτω:

1. Τα άκρα

Τα όμορφα χέρια και πέλματα (συνήθως και τα δύο συμπίπτουν ανατομικά) είναι μεγάλος μαγνήτης και προκαλούν μια απροσδιόριστη γοητεία! 

2. Τα χείλη

Τα χείλη είναι ένα πανέμορφο χαρακτηριστικό του προσώπου σου και εκτός απ' το χαμόγελο σου, κρύβουν και ένα σημαντικό κομμάτι της γυναικεία σου φύσης. Πώς να αντισταθεί κανείς σ' ένα ζευγάρι χειλιών που φωνάζουν να τα φιλήσεις;

3. Η γλώσσα του σώματος 

Το σώμα «μιλάει» για σένα χωρίς να το καταλαβαίνεις. Το πώς στέκεσαι, περπατάς, ή ακόμα και η παραμικρή σου κίνηση, δείχνει πολλά για το πώς νιώθεις ή νοιάζεσαι για κάτι. Αν μιλάς με κάποιον, αυτός αντιλαμβάνεται από τις κινήσεις σου αν ενδιαφέρεσαι για όσα λέτε, βάσει της έντασης (ή της νωθρότητας) που μεταδίδεις.

4. Η φωνή 

Είναι μεγάλο πράγμα να ακούς μια βαθιά, σέξι, θελκτική φωνή, που να βγαίνει φυσικά! Αντίθετα, μια ενοχλητική, τσιριχτή ή βροντερή φωνή, δε δίνει πολλές προοπτικές για εκείνον να θέλει να ξυπνάτε μαζί...

5. Το φυσικό σου άρωμα 

Η μύτη δεν ξεχνά ποτέ και τα μηνύματα της στον εγκέφαλο είναι απαράλλαχτα! Αν π.χ. την πρώτη φορά που σε πλησιάσει, εσύ είχες ξεχάσει να πλύνεις δόντια πριν φύγεις απ' το σπίτι, αυτός θα το θυμάται! Φαντάσου λοιπόν, τι ιδέες παίρνει για όλα τα υπόλοιπα!

6. Το ντύσιμο 

Το outfit σου δηλώνει κι αυτό στοιχεία για σένα, όχι επειδή ξέρουμε ποιος το σχεδίασε, αλλά με βάση πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου, την αισθητική σου και φυσικά, πόσο δέρμα αφήνεις να φανεί! Ναι, ξέρουμε ότι είσαι περισσότερα απ' όσα φοράς, αλλά στην πρώτη εντύπωση, το ντύσιμο βοηθά να ερμηνεύσουμε πολλά για το στυλ σου σαν άτομο!

7. Τα εξωτερικά χαρίσματα 

Το ότι κάποιος είναι τζέντλεμαν, δε σημαίνει ότι δε θα σου ρίξει και μια διακριτική ματιά, μην αυταπατάσαι!Ειδικα αν έχεις πλούσια προσόντα!

8. Η αυτοπεποίθηση 

Όταν ο άντρας κοιτά μια γυναίκα δυναμική και αγέρωχη, όλο του το είναι φλέγεται να την κατακτήσει, σαν ένα απαράμιλλο ζήτημα τιμής!

9. Τα μάτια 

Ο ορισμός του «πρώτο πράγμα που προσέχω επάνω της», όσο κλισέ κι αν φαίνεται! Τα μάτια είναι αληθινός μαγνήτης για να σας καταλάβουμε και ειδικά για να σας φλερτάρουμε! Δε λέγονται τυχαία «καθρέφτης της ψυχής», αφού τα λένε όλα για σένα!