15 - 18 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
500γρ. μανιτάρια agaricus
2-3 μανιτάρια portobello
1 σκελίδα σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. πελτές ντομάτας
2 πιπεριές κόκκινες και 2 πράσινες σε φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ποτήρι κρασί λευκό
1 κ.γ. ρίγανη
½ κ.γ. ζάχαρη καστανή
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια portobello σε μικρά κομμάτια και τα agaricus
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι μας, το κρεμμύδι - φρέσκο και ξερό, και το σκόρδο να σοταριστούν μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν ελαφρά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τη ζάχαρη, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι.
Μόλις τα μανιτάρια αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε λίγο τη σάλτσα να δέσει και να εξατμιστεί το αλκοόλ και σερβίρουμε.