Τα οφέλη των καυτερών φαγητών!
Συνοδέψτε τα φαγητά σας με καυτερή σάλτσα ή μπούκωβο και απογειώστε το φαγητό σας και εξερευνήστε νέες γεύσεις!
Αν ανήκετε στους ανθρώπους που σας αρέσουν τα καυτερά φαγητά ήρθε η εποχή του χρόνου που μπορείτε να τα απολαύσετε και με το παραπάνω!
Η καψαικίνη, η οποίά περιέχεται στο τσίλι και στις καυτερές πιπεριές σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του ήπατος και του προστάτη.
Προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις και θρόμβους καθώς αυξάνει την ροή του αίματος με αποτέλεσμα το αίμα να κυλάει πιο γρήγορα και να καθαρίζει.
Επίσης τις κρύες μέρες του χειμώνα είναι οτι πρέπει για να ζεσταθείτε!