35 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Κινόα μανιτάρια
Υλικά

1 φλιτζάνι κινόα

2 φλιτζάνια νερό

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι τρούφας

½  κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας

½ φλιτζάνι νερό

αλάτι και μαύρο πιπέρι

1 φλιτζάνι σπανάκι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε το νερό με το κινόα και το βράζουμε, αφήνοντας να σιγοβράσει για 15 λεπτά.

Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το λάδι τρούφας και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και τα μανιτάρια.

Μεταφέρουμε τα μισά από τα μαγειρεμένα λαχανικά σε ένα μπλέντερ και με λίγο νερό και λίγη σόγια δημιουργούμε μια όμορφη σάλτσα.

Μόλις το κινόα είναι έτοιμο προσθέτουμε τα μαγειρεμένα λαχανικά και τη σάλτσα.

Προσθέτουμε φρέσκο σπανάκι αλάτι και πιπέρι.

 

 

 

Κινόα μανιτάρια

 

Κινόα μανιτάρια

Κινόα μανιτάρια