20 - 25 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

1 τόνος σε νερό
3 κ.σ. λάδι
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο στον τρίφτη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 φρέσκες τομάτες στον τρίφτη
1 ξυλάκι κανέλλας
 

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε και καραμελώνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ρίχνουμε τις τομάτες, την κανέλλα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να χυλώσει.

Στο μεταξύ, έχουμε στραγγίσει πολύ καλά τον τόνο μας, τον τρίβουμε και προσθέτουμε στη σάλτσα και αφήνουμε για 1’-2’.

Σερβίρουμε κατά προτίμηση με λαζάνια.