85 - 90 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
800 γραμ. καθαρισμένες σουπιές φρέσκες ή κατεψυγμένες
800 γραμ, σπανάκι
1 μέτριο προς μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο (120γρ)
6 κ. σούπα φινόκιο ψιλοκομμένο
60 ml ελαιόλαδο
4 κ. σούπας χυμό λεμονιού
200 ml νερό
αλάτι
πιπέρι
άνηθο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι μαζί με τις σουπιές και το φινόκιο.
Προσθέτουμε το σπανάκι, το νερό, το χυμό λεμονιού,το αλάτι και το πιπέρι.
Μαγειρεύουμε για μια ώρα περίπου σε μέτρια ένταση μέχρι να σωθούν τα υγρά και να μαλακώσουν καλά οι σουπιές.
Σερβίρουμε με λίγο φρέσκο άνηθο και έξτρα χυμό λεμονιού.