Αυτα είναι τα μυστικά, ακόμα κι αν πεινάς

Έχεις ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες δίαιτα για να χάσεις μερικά περιττά κιλά, προκειμένου να είσαι έτοιμη για την παραλία, αλλά κάποιοι πειρασμοί παίζουν με την ψυχολογία σου και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς.

Και σίγουρα το να "σπάσεις" τη δίαιτα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα.

Μπορείς να κρατηθείς και να μη τη χαλάσεις, αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές:

1. Κάνε μικρά και τακτικά γεύματα

Είναι σημαντικό να μη μένει νηστικός ο οργανισμός σου, έτσι ώστε να παραμένει ενεργοποιημένος ο μεταβολισμός σου και να μπορεί να καίει θερμίδες.

 

 

2. Φρόντισε να κάνεις καλό ύπνο

Αν κοιμάσαι αρκετά καλά, τότε έχεις εξασφαλίσει το εισιτήριο για απώλεια κιλών και μάλιστα σε πολύ πιο γρήγορο διάστημα από ότι φανταζόσουν.

Η έλλειψη ύπνου σχετίζεται με αύξηση του βάρους και μάλιστα με συσσώρευση λίπους στην κοιλιά.

Δείτε επίσης: 5 τροφές για επίπεδη κοιλιά

3. Απόλαυσε το γεύμα σου

Όταν έρχεται η ώρα του φαγητού πρέπει να το απολαμβάνεις στο έπακρο. Είναι μια ιερή στιγμή και οφείλεις να το ευχαριστηθείς. Κάθισε στο τραπέζι και φάε όσο πιο αργά γίνεται. Το να τρως γρήγορα και στο πόδι μόνο κακό κάνει στην πέψη. Άσε που σε ωθεί να φας περισσότερο και πολύ σύντομα θα σε πιάσουν λιγούρες για γλυκό.

 

 

4. Ξεκίνα μια δραστηριότητα

Γράψου σε ένα γυμναστήριο που θες εδώ και καιρό να πας ή βρες χρόνο να πας μια βόλτα με τα πόδια ή με το ποδήλατο. Αν πάλι τα βαριέσαι όλα αυτά τότε δοκίμασε να ξεκινήσεις χορό!

Δείτε επίσης: Βαριέσαι το γυμναστήριο;

5. Μην παραλείπεις γεύματα

Το να τρως ελάχιστα θα σε εξαντλήσει και θα μειώσει τις καύσεις σου. Για να πετύχεις το στόχο σου πρέπει να τρως όλα τα γεύματά σου.