Υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών;
Κι όμως υπάρχει!

Λένε οτι μια γυναίκα και ένας άντρας δεν μπορούν ποτέ να είναι φίλοι καθώς πάντα θα υποβόσκει ανάμεσά τους ένα ερωτικό στοιχείο. Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι λίγες οι φορές που ένας άντρας και μια γυναίκα ξεκινάνε μια φιλική σχέση αλλά υπάρχει μια έλξη ανάμεσα τους που πολλές φορές καταλήγει σε σχέση, και μάλιστα επιτυχήμενη. 

Υπάρχει λοιπόν φιλιά ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα;

Η απάντηση είναι ναι! 

Όσες γυναίκες έχουν κολλητή σχέση με έναν άντρα, έχουν μια ειλικρινή σχέση χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα. Μπορούν να βασιστούν επάνω του και να μην φοβούνται ζηλόφθονες σχέσεις και προδοσίες, πράγμα που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες. Αυξάνουν την αυτοπεποιήθηση τους και νιώθουν πολύ πιο άνετα στο φλερτ και στον τρόπο που χειρίζονται έναν άντρα! 

Όσοι άντρες έχουν μια κολλητή σχέση με μια γυναίκα, επωφελούνται από την τρυφερότητα και την φροντίδα που μπορεί να τους λείπει στην καθημερινότητά τους! 

Το κύριο όφελος μιας φιλιάς με το αντίθετο φύλο είναι οτι σου μαθαίνει τον τρόπο να μάθεις πως σκέφτεται το αντίθετο φύλο σε διάφορες φάσεις της ζωής του και συγκεκριμένα μέσα στις σχέσεις! 

Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν σε αυτές τις φιλιές καθώς δεν μπορούν να διαχωρίσουν την ερωτική από την φιλική διάθεση. Πολλοί και κυριώς πολλές ζηλεύουν τις σχέσεις του κολλητού τους, πιστεύοντας οτι τους ανήκει. Ένας άντρας θα σε δει πάντα ερωτικά, τουλάχιστον στην αρχή της γνωριμιάς. Μπορεί το ίδιο να γίνει και από την γυναίκα προς τον άντρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι απλά διαφορετική η αξιολόγηση που γίνεται λόγω ενστίκτου. 

Αν λοιπόν έχεις έναν κολλητό φίλο ή μια κολλητή φίλη και δεν τους βλέπεις ερωτικά, έχεις πετύχει ένα λαχείο σε αυτή την ζωή! 

 

Δείτε επίσης!

Πως μένει μια γυναίκα αξέχαστη στο σεξ; 

Οι σχέσεις των ανθρώπων πεθαίνουν...

Τι πραγματικά ζητάμε από τις σχέσεις μας;