60 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

1 ζελέ ανανά

1 κουτί κομπόστα ανανά

3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό

3 κουταλιές ζάχαρη

1 κρέμα γάλακτος 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε ένα ποτήρι από τον χυμό της κομπόστας και διαλύουμε το ζελέ.

Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι με τη ζάχαρη.

Μόλις κρυώσει το ζελέ, το ρίχνουμε στο γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα, ώσπου να γίνει το μείγμα τελείως λείο.

Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά και  αφού παγώσει λίγο, βάζουμε μέσα μερικά κομμάτια από την κομπόστα.

Το γαρνίρουμε με  τον ανανά και  την κρέμα γάλακτος που έχουμε χτυπήσει σε σαντιγί.