4 μυστικά για να κάψεις θερμίδες...τρέχοντας!
Και να αποκτήσεις το σώμα που επιθυμείς!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η μέρα μεγαλώνει και ο καλός καιρός αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για μια καλή προπόνηση στη φύση!

Το μόνο που αρκεί είναι να στείλεις το αντίστοιχο μήνυμα με κωδικό 6 στο 13033 και να κάνεις την αγαπημένη σου δραστηριότητα, χάνοντας το περιττό λίπος και βλέποντας τα αποτελέσματα που καρτερικά περιμένεις!

Τα παρακάτω μυστικά θα σε βοηθήσουν να "στεγνώσεις" εύκολα, αρκεί να τα εφαρμόσεις σωστά!

1. Διαλειμματικό τρέξιμο 

Οι συχνές εναλλαγές στο ρυθμό σου θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Δοκίμασε να τρέχεις 1 λεπτό ήπια, 1 λεπτό πιο γρήγορα κι έπειτα 2 λεπτά ήπια, 1 λεπτό πιο γρήγορα. Αυξάνοντας ταχύτητα, αυξάνεις και καρδιακούς παλμούς και καις πιο εύκολα λίπος. Το σώμα μεταβολίζει καλύτερα, ακόμα και μετά το τέλος της προπόνησης.

2. Προβολές 

Ένα διαλειμματάκι για προβολές είναι άκρως απαραίτητο ειδικά όταν έχεις κάνει έντονη άθληση. Αρκούν λίγες προβολές με βάδισμα, ενώ γυμνάζεις παράλληλα γλουτούς και πόδια.

3. Σωστά παπούτσια

Είναι το Α και το Ω. Δεν κάνουν όλα τα παπούτσια για τρέξιμο. Συμβουλέψου τους ειδικούς και μη βολευτείς με τα αγαπημένα σου sneakers, γιατί και δουλειά σωστή δεν θα κάνουν κι ενδεχομένως να προκαλέσουν ακόμα και τραυματισμό.

4. Άλλαξε διαδρομή 

Για να μη βαριέσαι επέλεγε κάθε φορά διαφορετικές διαφρομές. προτίμησε βέβαια τις ευθείες, αλλά αν καμιά φορά πέσεις σε ανηφόρα σκέψου πως απλά θα κάψεις περισσότερες θερμίδες γιατί "ζορίζεσαι"